در این بخش دستگاه چیلر را با دستگاههای فن کویل، هوا ساز، مینی چیلر میپردازیم. وظیفه کمپرسور این است که مبرد گازی را فشرده کرده و فشار و دمای آن را به شدت افزایش دهد و از طریق لوله به یک مبدل حرارتی آب خنک یا هوا خنک به نام کندانسور ارسال کند. ۲- گروه دو اثره که به دو دسته دو اثره با تغذیه بخار و دو اثره با شعله مستقیم طبقهبندی میشوند. این چیلرها، جز نسل جدید چیلرهای جذبی بوده و دارای سیکل تبرید کاملتری نسبت به چیلرهای جذبی تک اثره است. تا کنون انواع چیلر جذبی و تراکمی را از نظر کاربرد، اجزا، نحوه عملکرد، مزایا، معایب و…
- معمولاً در مینی چیلرها کندانسور هوا خنک به کار میرود ولی کندانسور دستگاه چیلر میتواند هوا خنک باشد و توسط فن خنک شود و هم از نوع آب خنک باشد و توسط آب برج خنک کننده، خنک کاری شود.
- لذا گرمای جذب شده توسط مبرد می بایست به محیط های مذكور منتقل گردد.
- در این قسمت یک مدار آب برج خنک کننده هم قرار می گیرد تا بتواند دمای ابزوربر و کندانسور را کاهش بدهد.
- چیلر جذبی شعله مستقیم مشابه چیلر دو مرحله ای می باشد با این تفاوت که از یک ژنراتور شعله مستقیم در آن استفاده شده است.
اما در چیلرهای آب خنک که کندانسور آبی و برج خنک کننده دارند مقداری آب در برج خنک کننده تبخیر میشود که صرف فرآیند اخذ گرما از آب در چیلر بتا تهویه گردش میشود . کارکرد چیلر براساس سیکل تبرید تراکمی یا جذبی است که با گرفتن گرما از سیال واسط (معمولاً آب) و انتقال آن به مبدل تجهیزات تهویه مطبوع تابستانی یا دستگاههای صنعتی باعث ایجاد سرمایش میشود. چیلر به دستگاهی (سیستمی) گفته میشود که از طریق انجام یک سلسله فرآیند در سیکل تبرید تراکمی یا جذبی گرما را از سیال واسط (معمولاً آب) میگیرد و باعث سرد شدن آن میشود. این مایع میتواند از طریق مبدل حرارتی به تجهیزات خنککننده یا فرآیندهای صنعتی دیگری منتقل شود. چیلر اسکرال هیمورا با ظرفیت 9.5 تن به راحتی می تواند آب خنک مورد نیاز اجزای سیستم سرمایشی یک مجموعه را تأمین نماید.
دسته بندی از نظر منبع حرارتی مورد استفاده در ژنراتور
در حالیکه در چیلرهای جذبی علاوه بر آنکه امکان استفاده از کندانسور هوایی وجود ندارد بلکه حساسیت عملکرد دستگاه نسبت به تغییرات دما زیاد بوده و میتواند باعث بروز مشکل در دستگاه گردد. به علت اینکه سیستم فشرده سازی گاز، الکتریکی است، لذا کنترل بیش تری می توان روی فرآیند داشت و می توان با تمهیداتی، راندمان را افزایش داد. در حالی که در چیلر جذبی در حالت نیمه بار، راندمان افت می کند. به علت حجم بسیار بالای حرارت، ناگزیر به استفاده از سیستم آب خنک هستیم. برای تامین این آب، از برج های خنک کن که بر مبنای سرمایش تبخیری کار می کنند، استفاده می کنیم.
چیلر اسکرال مدولار فیکس 10 تن مدل MGB-F30W/RN1
چیلر چیست و چگونه کار میکند؟ انواع چیلر آبگین تهویه-بتا تهویه
در مراحل طراحی و ساخت نیز از اصول و استانداردهای روز صنعت تهویه بهره می برد. بهینه ساری مصرف انرژی و کیفیت بالای قطعات از اولویت های این شرکت است. چیلرهای صنعتی تهویه نگار برای شرایط تمام کار نیز کاربرد دارند و برای خنک کاری دستگاه هایی که به طور دائم فعال هستند نیز به خوبی عمل می کند.
در اين قسمت محلول غليظ ليتيم برمايد که از ژنراتور وارد ابزوربر شده بخار آب توليد شده در اواپراتور را جذب کرده و به صورت محلولی رقيق تر در انتهای ابزوربر جمع ميشود. مثلا در برج های هیبریدی مصرف آب نسبت به برج خنک کننده مرطوب به شکل قابل ملاحظه ای کاهش میابد و برج های مرطوب نیز بسته به تکنولوژی ساخت برج مصرف آب متغیری را خواهد داشت . برای منازل مسکونی باید از مینی چیلر تراکمی استفاده کنید و حداقل متراژ ساختمان ۱۲۰ متر باشد. با سفارش آنلاین انواع سیستم های تهویه مطبوع از سایت بتا تهویه، خریدی به صرفه و اقتصادی را تجربه خواهید کرد. با توجه به شرایط و نیازهای پروژه میتوان از چیلر تراکمی یا جذبی استفاده نمود.
دستگاه چیلر نسبت به دیگر دستگاه های خنک کننده هوا دارای مقاومت و طول عمر بالاتری می باشد. معمولاً در انتخاب چیلر، مواردی مانند کارایی، بازدهی، شرایط نگهداری، تعمیرات، و همینطور آسیبپذیری محیطی، از نکات مهمی هستند که باید مدنظر قرار گیرند. از آنجایی که چیلرهای صنعتی، دائم الکار هستند و در تمام طول سال زیر بار می باشند، باید قابلیت کارکرد در فصل زمستان را داشته باشند.
برای متعادل ساختن و تهویه هوای محیط های پر رفت و آمد پیشنهاد میشود از دستگاه های چیلر استفاده نمود. مزییت اصلی استفاده از این سبک دستگاه، کاهش مصرف انرژِی برق می باشد که آن را از دیگر دستگاه های خنک کننده متمایز میکند. ما در این مقاله سعی کردیم نحوه عملکرد این دستگاه را به طور کامل توضیح دهم تا شما با آن کاملا آشنا بشوید.
مینی چیلر سرمایشی گرمایشی تهویه 6 تن R-22
توجه داشته باشید که کنترلر فشار روغن برای کنترل کردن فشار روغن، هر کدام از کمپرسور به صورت جداگانه اجرا می شود. به گونه ای که در صورت وجود دو کمپرسور در یک چیلر، بایستی دو کنترلر فشار روغن تعبیه شود. زمانی که اختلاف فشار روغن و محفظه کمپرسور از حد مجاز کمتر باشد در این صورت کنترلر فشار روغن فرمان قطع به چیلر صادر می کند.
یکی از اصلی ترین آسیب های وارد شده به کمپرسور دستگاه چیلر، دمای بیش از حد سرسیلندر کمپرسور می باشد. استفاده از سنسور حرارتی سرسیلندر از اهمیت ویژه ای برخوردار بوده و اجرای آن از افزایش بیش از حد مجاز دمای محفظه سرسیلندر کمپرسور جلوگیری می کند. زمانی که دمای این محفظه بسیار بالا برود، سنسور فرمان قطع را صادر می کند.